Bennu Serin richt zich met Uitzending & Detachering op 2 doelgroepen:

Participatiedoelgroep

Om onze doelen te bereiken, zetten we naast coaching en begeleiding ook personeelsdiensten, zoals payrolling en/of uitzending en detachering, in om onze kandidaten te plaatsen bij bedrijven en instellingen. Wij noemen dat ook wel: werkgeverschap als re-integratie-instrument.

Met onze jarenlange ervaring met arbeidsre-integratie, coachings-, loopbaan- en personeelsdiensten en met onze betrokken professionals maken wij het verschil.

Een beperking is in onze ogen geen belemmering om onbeperkt te kunnen werken.

Dat hebben vele medewerkers al bewezen. Bennu Serin Participatie bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met een opleidingsniveau variërend van LBO tot WO. Dit kan zowel op fulltime als op parttime basis.

Bennu Serin Participatie werkt samen met bedrijven die uit maatschappelijk oogpunt de verantwoordelijkheid nemen om mensen die een arbeidsbeperking hebben of langdurig werkloos zijn aan een baan te helpen.

Bennu Serin Participatie bemiddelt, ontwikkelt en begeleid.

Bennu Serin Participatie stelt ter beschikking middels uitzending en/of detachering.

Bennu Serin Participatie neemt de werkgeversrol over middels payrolling.

Schrijf je in via onze website of reageer op één van onze vacatures. Eerst meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Professionals in het sociale domein

Door de nauwe samenwerking met zowel bedrijven als overheden heeft Bennu Serin een schakelfunctie in de Publiek Private Samenwerking. Daardoor bereiken ons regelmatig verzoeken voor het ter beschikking stellen van aanvullende expertise op uitzend- of detacheringsbasis. Wij hebben regelmatig vraag naar:

  • Bedrijfs- en/of verzekeringsartsen
  • Arbeidsdeskundigen
  • Jobcoaches
  • Werk- of loopbaancoaches
  • WMO- of jeugdconsulenten
  • Beleidsmedewerkers sociaal domein
  • Jobhunters

Schrijf je in via onze website of reageer op één van onze vacatures. Eerst meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.