De arbeidsmarkt is constant in beweging. Jongeren stromen in en zoeken een baan, werknemers verliezen hun baan en zoeken een nieuwe baan, sommigen beginnen als zelfstandige, en uiteindelijk stromen ouderen uit. Verder dienen zowel werknemers als werkgevers zich aan te passen aan technologische vooruitgang en globalisering. Wij helpen u waar het nodig is.

Bennu Serin is arbeidsbemiddelaar en loopbaanontwikkelaar pur sang en beschikt over een gespecialiseerd arbeidsbemiddelingscentrum dat continu kandidaten vanuit hun kracht en expertise bemiddelt naar een voor hen geschikte baan. Het Bennu Serin arbeidsbemiddelinsgcentrum maakt gebruik van innovatieve web-based instrumenten, waarmee arbeidsmarktmogelijkheden voor onze doelgroep(en) real time in kaart worden gebracht. Dit combineert Bennu Serin met haar bestaande werkgeversnetwerk, waardoor een krachtige symbiose ontstaat.

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft Bennu Serin een gespecialiseerd onderdeel opgericht, Bennu Serin Participatie, waar mensen naar werk worden bemiddeld via het principe van “werkgeverschap als re-integratie-instrument”. Bennu Serin zet instrumenten in zoals leerwerkmogelijkheden, payrolling en uiteraard het uitzend- en detacheringsinstrument. Daarnaast bemiddelt Bennu Serin Participatie in het Sociale Domein door ter beschikkingstelling van specialisten uit de totale participatieketen.