Loopbaandiensten gaan over groei, ontwikkeling en richting bepalen.

Bennu Serin Loopbaan weet hoe belangrijk jouw loopbaan voor je is. Bennu Serin ondersteunt je bij de ontwikkeling van je loopbaan en geeft je inzicht in je eigen kwaliteiten en talenten zodat je vervolgstappen en beslissingen in je loopbaan gemakkelijker kunt nemen. Tijdens het traject word je ondersteund door ervaren & gecertificeerde loopbaanbegeleiders.

Voor alle loopbaanvraagstukken heeft Bennu Serin oplossingen ontwikkeld in de vorm van specifieke testen en scans. Hiermee realiseren wij voor jou een optimale fit tussen jou als medewerker en je werkgever.

Bennu Serin WerkFit is gericht op de gezonde kant van mensen. Bennu Serin werkt met eenvoudige doelgerichte technieken die ertoe leiden dat mensen uit hun negatieve spiraal van vaak vastzittende negatieve denkpatronen worden gehaald en zich weer kunnen richten op herstel. Door anders naar dezelfde situatie te kijken leren zij beter om te gaan met werkdruk en stresserende omstandigheden. Ook wordt er gewerkt aan het verbeteren van de communicatie tussen de mens en zijn omgeving.