Het logo van Bennu Serin symboliseert vernieuwing en wederopstanding en is geïnspireerd op de Egyptische Bennu vogel (in de Griekse en Romeinse mythologie beter bekend als de Feniks). Bennu Serin richt zich op, en brengt vernieuwing in en naar, werk.

Bennu Serin is opgericht eind februari 2016 door Marian Bos.

Marian Bos is haar loopbaan begonnen in de uitzend- en detacheringsbranche in diverse functies, overgestapt naar de re-integratiebranche bij het toenmalige bedrijf Serin Mens en Werk, vervolgens actief geweest in de wereld van thuis- en kraamzorg en sinds 2012 weer terug in de re-integratiebranche. Steeds met veel plezier gewerkt, zowel in uitvoerende als leidinggevende functies. Nu is ze directeur, eigenaar en senior coach van Bennu Serin.

Bennu Serin is een lokaal, regionaal en landelijk werkend bedrijf. Gestart in Apeldoorn en inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Deventer. Wij werken door het hele land vanuit spreekuurlocaties of komen op huisbezoek bij onze cliënten. Bennu Serin werkt zowel voor werkgevers, werknemers, particulieren, UWV, gemeenten, arbodiensten als verzekeraars.

Onze diensten zijn gericht op de ontwikkeling en bemiddeling van mensen in en naar werk en welbevinden.

Middels ons totaalconcept en voortdurende aanpassing op kansen die nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen ons bieden bereiken wij een gezonde spreiding in producten verspreid over meerdere markten. Binnen de door ons bediende product-markt-combinaties zijn we specialist, maar door de spreiding generalist en daarmee flexibel. Zowel bij het opvangen van veranderingen in de markt (wet/regelgeving maar ook economisch) als ook in de omvang van de eigen organisatie.

Ons team bestaat uit mensen vanuit verschillende achtergronden, verspreid werkend over het hele land, waaronder (bedrijfs-/verzekerings)artsen, arbeidsdeskundigen, psychologen, docenten, loopbaancoaches, jobcoaches, lifecoaches en ervaringsdeskundigen.

Méér bereiken.

In leven en werk.