Visie

‘Iedereen naar vermogen aan het werk in een leuke baan.’

Wij lokken actie uit door oorspronkelijke en inspirerende gedachten. Om te leiden tot een betere wereld.

Mission statement

‘Het ontwikkelen en bemiddelen van mensen in en naar werk en welbevinden.’

Wij zijn een samenwerkende gemeenschap van individuen. Alles draait bij ons om mensen. Wij helpen bedrijven en mensen het beste uit zichzelf te halen. Wij gaan vérder. Samenwerking leidt tot het versterken van elkaar.

 

Groei ontstaat door anders te kijken naar de dingen. Om vooruit te komen moeten we de dingen opnieuw rangschikken. Om vooruit te komen moeten we op nieuwe manieren leren.

Zorgen voor en gemeenschappelijk belang vormen de basis van vertrouwen. Individuen vertrouwen hun eigen oordeel én dat van anderen. Waardering en gezamenlijke doelen zijn de fundamenten voor vertrouwen. De kracht van individuen die samenwerken is enorm waardevol.

Ambitie zonder actie is nutteloos. Denk over grote ideeën en de wereld gaat aan je voorbij. Het nemen van actie komt aan op inzicht in de risico’s. En de bereidheid om die risico’s te nemen die nodig zijn om ambities waar te maken.

Echte ambitie zit in het dóen. Ambitie is meer dan weten wat je wil en wat je kan. Het is begrijpen waarom we doen wat we doen. Ambitie hebben en volharden.

Onze toegevoegde waarde: meer bereiken.

Het gaat over leven. Doen wat je moet doen, op het juiste moment. Het gaat over intensief leven door persoonlijke en professionele prestaties. Het gaat over alles kunnen geven in je leven. Het gaat om het vinden van jouw ideale combinatie.

Het gaat om de reis, niet de bestemming. Het gaat over genieten van de verschillende tussenstations op je levensreis, zowel professioneel als persoonlijk. Het gaat over de realiteit van meerdere bestemmingen en niet die ene bestemming. Het gaat over niets te hoeven missen.

Het gaat over geven, nemen en groeiende wijsheid. Het gaat over het delen met anderen van je ideeën, ervaring en motivatie. Het is meer dan kennis alleen, het is collectieve wijsheid. Het draagt bij aan je gehele leven.