Re-integratie gaat over mee blijven doen, terugkeren naar of doorgaan met werk. Vanuit een situatie van ziekte, arbeidsongeschiktheid, dreigende werkeloosheid of een andere reden. Bennu Serin helpt.

Wij geloven dat werk de mens gezond en krachtiger maakt. Wij willen de mens in beweging laten komen op weg naar (ander) werk. Ook geloven wij dat organisaties gebaat zijn bij die gezonde en krachtige mensen. Al onze medewerkers en processen zijn daarop gericht. Wij werken innovatief en deskundig rond de mens, zijn werk en zijn plaats in de maatschappij en dragen daarmee bij aan een verbetering van de duurzame inzetbaarheid.

Bij aanvang van een re-integratietraject vindt er een uitvoerige, diagnostische intake plaats. Hierbij werken wij met een team van onafhankelijke deskundigen uit verschillende vakgebieden (artsen, psychologen, fysiotherapeuten, coaches, arbeidsdeskundigen, arbeidsmarktdeskundigen en loopbaanadviseurs). Uit deze intake komt een re-integratieadvies voort. Dit advies vormt de basis voor een traject naar een nieuwe, passende functie. Die we graag samen met jou realiseren.

Neem contact op voor meer informatie en/of een offerte op maat.