Re-integratie gaat over mee blijven of gaan doen, terugkeren naar of doorgaan met werk. Vanuit een situatie van ziekte, arbeidsongeschiktheid, (dreigende) werkeloosheid of een andere reden. Bennu Serin helpt.

Wij geloven dat werk de mens gezond en krachtiger maakt. Wij willen de mens in beweging laten komen op weg naar (ander) werk. Ook geloven wij dat organisaties gebaat zijn bij die gezonde en krachtige mensen. Al onze medewerkers en processen zijn daarop gericht. Wij werken innovatief en deskundig rond de mens, zijn werk en zijn plaats in de maatschappij en dragen daarmee bij aan een verbetering van de duurzame inzetbaarheid.

Bennu Serin kent binnen re-integratie een breed scala aan diensten en producten voor diverse doelgroepen: sociale activering, empowerment, versterking van werknemersvaardigheden, verbetering van de persoonlijke effectiviteit, in beeld brengen van de arbeidsmarktpositie, bemiddeling naar en in werk en ontwikkeling tot zelfstandig ondernemerschap. Ook voor arbeidsmedische dienstverlening en loonwaardebepaling kunt u bij Benne Serin terecht.

Bennu Serin werkt individueel, maar heeft ook mogelijkheden voor groepstrainingen, zoals de Werkacademie. In de Werkacademie worden alle fijne kneepjes getraind en geoefend om te komen tot optimaal presenteren, solliciteren en netwerken. Voor een optimaal aanbod aan vacatures stelt Bennu Serin haar eigen Jobportal ter beschikking.