Voor ons project Onbeperkt aan het werk in de horeca in Enschede zijn wij op zoek naar een coördinerend (horeca)docent MBO. In dit project worden leerlingen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in een jaar opgeleid en begeleid tot keukenassistent, bedieningsassistent, Entree/MBO-1, Kok niveau 2 of Gastheer/-vrouw niveau 2. Iedere leerling volgt zijn eigen programma, uiteraard wel uitgaande van de kwalificatiedossiers.

leerlingen volgen de diverse opleidingen in de BBL-variant. Praktisch en contextrijk leren staat voorop.

Wat we vragen:

Wij zoeken een docent die in staat is de theorie te verweven in de praktijklessen in samenwerking met de praktijkdocent. Passie voor het vak. Tweedegraads bevoegdheid of in het bezit van een PDA, die bevoegdheid geeft om als docent binnen het MBO te kunnen werken. Ervaring in of met de horeca is een sterke pré, ervaring met en kennis van de benodigde vakken is noodzakelijk. Naast de specifieke horecatheorie en -praktijk zijn er lessen Nederlands, rekenen, llb, keuzedelen en BPV begeleiding. Communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen. Onze leerlingen zijn zeer divers met verschillende opleidings-achtergronden, maar hebben als gemeenschappelijke factor dat ze niet passend zijn in regulier onderwijs. De lesdag is op maandag.

Wat kunnen we bieden:

Binnen dit project heb je veel vrijheid tot het inrichten van je eigen werkzaamheden. Lesplannen ontwikkelen, organiseren van excursies, contacten in het stageveld. Naast het lesgeven doe je dus méér, je kunt je eigen toegevoegde waarde neerzetten en beleidsmatig meedenken voor de verdere ontwikkeling.

Inzet op meerdere projecten per jaar op verschillende locaties kan tot de mogelijkheden behoren. Eerste inzet zal plaatsvinden op ons project in Enschede.

Zowel medewerkers in loondienstverband als ZZP-ers zijn welkom om te reageren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marian Bos.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail, voorzien van een CV naar m.bos@bennuserin.nl

Bennu Serin
Solingenstraat 49
7421 ZR Deventer
T 06-27044575
m.bos@bennuserin.nl

Sluitingsdatum van deze vacature: 31 oktober